Berga, Política

L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, signarà un decret informant dels locals a disposició per la consulta

L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, signarà un decret per informar dels locals que l’ajuntament posarà a disposició del departament de Governació de la Generalitat per ubicar-hi les meses electoral el 9-N per la consulta. La majoria coincidiran amb els de la resta d’eleccions, excepte alguns canvis. Així ho va exposar al ple d’ahir, dijous 3 d’octubre, a l’Ajuntament de Berga, on també va explicar que un funcionari coordinarà aquest dispositiu.

L’Ajuntament de Berga, recordem-ho, és un dels 911 de Catalunya que ha donat suport a la consulta del 9-N. Al ple d’ahir tots els regidors, excepte el del PP, van assistir-hi amb la camiseta groga. El groc és el color que tenyeix la campanya ‘Ara és l’hora’, a favor del Sí Sí. Els regidors de CiU, PP i els no adscrits (Impuls) es van vestir ahir de groc.

El regidor del PP per la seva banda, Joan Antoni López Noguera, va demanar al govern de CiU que no faci servir els perfils de les xarxes socials de l’Ajuntament de Berga per fer crides a concentracions a favor del 9-N i d’actes independentistes. Li va demanar a l’alcalde “més respecte institucional”.

Estic amb tu

Comentaris