La trobada interreligiosa d’enguany a Berga es pregunta ‘Vida després de la vida?’

Berga acull avui, divendres, la cinquena trobada interreligiosa, amb practicants de diferents religions i creences. El lema d’aquesta edició és ‘Vida després de la vida?.

Una pregunta que respondran i argumentaran els ponents que participaran a la taula rodona. Són Josep Farguell (Judaisme), Ismail L’Alziri (Islam), Josep Amador (Protestantisme), Thubten Gyatso (Budisme), Florenci Besora (Catolicisme), i Joaquim Sala (Humanisme Agnòstic), que en una entrevista a Ràdio Berga ha fet una crida a la participació a la trobada interreligiosa, que gira al voltant d’un tema que “permetrà molta reflexió a partir dels arguments de cada ponent”, ha dit. Moderarà el debat Miquel Àngel Tarín.

La xerrada es farà a 2/4 de 9 del vespre al Pavelló de Suècia, i l’organitza el Grup de Diàleg Interreligiós del Berguedà amb el suport de l’Ajuntament de Berga. L’entrada és lliure.