Avià es mobilitza per obtenir una cadira de rodes elèctrica per a una veïna

A Avià s’ha posat en marxa una campanya que ja s’està estenent per altres municipis de la comarca, com ara Berga i Gironella, per recollir taps de plàstic i poder comprar una cadira de rodes elèctrica per una dona de mitjana edat (entre 40 i 50 anys) veïna d’Avià, que necessita una cadira d’aquestes característiques perquè ja no té mobilitat. Una malaltia l’ha deixada sense caminar. Fins ara ho feia encara amb l’ajuda de crosses o d’un caminador però ara necessita una cadira i no té mitjans per aconseguir-la.

D’aquí que coneguts de la dona hagin iniciat la campanya de recollida de taps de plàstic. Se’n necessiten tones, i poden ser de qualsevol ampolla, ja sigui aigua, refrescos, sabó de la roba… qualsevol tap de plàstic. Demanen la col·laboració ciutadana, i totes aquelles persones que vulguin contribuir amb la causa han de portar bosses de taps al forn l’Stop d’Avià o bé a Ràdio Berga (passeig de la Pau 55, entresol 1a).

Els promotors de la iniciativa han fet una crida a la solidaritat i han agraït la resposta que de moment està tenint la campanya, que ja compta amb la implicació de diferents ajuntaments del Berguedà, de residències d’avis, d’associacions de comerciants, i d’altres entitats i col·lectius de Berga, Avià i Gironella, entre d’altres.

X