Jordi Solano guanya la Gósol-Berga en BTT

Malgrat la pluja, una vuitantena de participants d’un total de 146 inscrits van prendre ahir la sortida a la 22a edició de la travessa Gósol-Berga en BTT, organitzada pel Club Esquí Berguedà i Mussols del Pedra. Es tracta d’una ruta en bicicleta de muntanya de 52 quilòmetres amb un desnivell de pujada de 2.438 metres i un desnivell de baixada de 3.163 metres.

La pluja intensa de primera hora del matí va fer plantejar a l’organització suspendre la prova, però al final es va poder disputar variant una mica els primers quilòmetres de la marxa i sortint mitja hora més tard de l’horari previst. Això sí, per garantir la seguretat, durant els primers quilòmetres la marxa va estar neutralitzada. Concretament des de Gósol fins al Molí de Güell.

Guanyadors

El primer participant a completar el recorregut va ser Jordi Solano, amb un temps de 2 hores i 13 minuts, superant el millor temps de la passada edició (2 hores i 39 minuts). En segona, tercera i quarta posició van arribar Marc Cirera, Sergi Cardona i Eugeni Serra, que van entrar plegats a la línia de meta situada al passeig de la Indústria de Berga, amb un temps de 2 hores i 16 minuts.

gosolbergabtt2

L’organització ha fet un bon balanç d’aquesta edició de la Gósol-Berga en BTT, marcada per l’aigua i les males condicions meteorològiques. Es va igualar el nombre d’inscrits del 2013 i  tant l’organització com els participants van quedar satisfets d’aquesta edició de la marxa no competitiva que recorre per indrets característics del Berguedà com Gósol, Molí de Güell, Bonner, Collada dels Prats, Peguera, la Vaga de les Nou Comes, i Casanova.

X