Els Agents Rurals enxampen a la Quar un ocellaire furtiu que utilitzava trampes il·legals

Els Agents Rurals han enxampat ‘in fraganti’ un ocellaire del Berguedà “conegut”, asseguren, que utilitzava trampes il·legals per capturar pinsans en un camp de La Quar.

Els fets van tenir lloc el passat 9 d’octubre, quan els agents van sorprendre l’home manipulant ocells enredats en una xarxa japonesa de 20 metres de longitud. Segons els Agents Rurals, l’home feia ús d’un reclam elèctric i de tres reclams vius.

En total, va capturar vuit pinsans, dos dels quals va alliberar desobeint les ordres dels agents. Amb aquesta actuació, es va impedir la col·locació de tres xarxes japoneses més que el caçador tenia a punt per instal·lar en el mateix indret.

El furtiu no es va voler identificar i va fugir corrent, tot i que els agents ja l’havien informat que coneixien la seva identitat.

X