Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Berga, Societat

Antídot, Escak i Mat i la Gossa Sorda actuen a Berga en motiu dels 15 anys del Casal Panxo

El Casal Panxo de Berga celebra el 15è aniversari amb activitats que s’han programat per aquest dissabte, 18 d’octubre. Les propostes arrencaran a 2/4 de 10 del matí a la plaça Sant Joan amb les Olimpíades de la Terra, en què l’única condició per participar-hi és anar disfressats.

A 2/4 de 2 del migdia es farà una arrossada popular a la plaça del Mercat Municipal. El preu serà de 6 euros.

A les 6 de la tarda, acte polític al Teatre Municipal amb el diputat de la CUP al Parlament Quim Arrufat, a més d’altres intervencions. La xerrada s’acompanyarà d’actuacions musicals i un vídeo documental sobre la història dels 15 anys del Casal Panxo. En acabat, la txaranga del Casal Panxo amenitzarà una rua fins al pavelló vell, acompanyada dels gegants de la Bauma dels Encantats, els Bastoners de Garrot, els Diables Esclata Aglans d’Avià i els Castellers de Berga.

Al Pavelló Vell hi haurà sopar en suport a la campanya Teti Absolució. I la festa seguirà en aquest equipament esportiu amb els concerts dels grups berguedans Antídot i Escak i Mat, i també els valencians La Gossa Sorda. La festa acabarà amb punxa discs de la mà de PD Natber i PD Whatsda. El preu de l’entrada anticipada és de 8 euros i a taquilla en valdrà 10.

Les entrades anticipades es poden comprar a diferents establiments de Berga: Cal Negre, Rock&Classics, bar La Plaça, i Casal Panxo. També a Casserres, al Frankfurt; a Gironella, al bar Xato; a Navàs, a la Meleé; a Solsona, al bar Castell; a Sallent, a l’Ateneu Rocaus; a Manresa, al bar l’Alzina; i a Vic, a la Buixarda Ateneu Popular.

15 anys de vida

El Casal Panxo va néixer el 15 d’octubre del 1999. Ho feia en un context i una realitat diferents, però amb un objectiu que es manté: “lluitar, crear i construir el poder popular”. Segons els membres de l’entitat, “aquesta és la voluntat. Un poder popular que no para de d’agafar embranzida i que reafirma la raó de ser, d’existir i de persistir”.

Casal Panxo Concert Quim Arrufat

Estic amb tu

Comentaris