Societat

Empreses alimentàries del Berguedà participen a la fira Mercat de Mercats i al Fòrum Gastronòmic, a Barcelona

Empreses alimentàries del Berguedà participen a la fira Mercat de Mercats i al Fòrum Gastronòmic, a Barcelona

Els productes del Berguedà es promocionen aquests dies a Barcelona en fires alimentàries. Per una banda a Mercat de Mercats, i per altra banda, al Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

Mercat de Mercats és una mostra de productes de proximitat que ha arrencat avui, divendres, i que s’allargarà fins diumenge. És la cinquena edició de la mostra i el berguedà, un any més hi té presència. L’Agència de Desenvolupament del Berguedà a través de la Xarxa Productes de la Terra de Diputació de Barcelona col·labora amb l’organització d’una àrea dedicada als productes i productors d’aliments de qualitat i de proximitat del Berguedà. En aquesta edició són tres les empreses que exposen, deixen tastar i venen els seus productes a Mercat de Mercats: Lets’bo, Masia Fontirons i Neules Sant Tirs. Ofereixen els seus productes als visitants a la fira i d’aquesta manera poden vendre directament els seus productes i ampliar la xarxa de contactes de consumidors. Així ho destacat a Ràdio Berga Carme Padrós, de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona és un congrés de gastronomia que es farà del dilluns 20 al dijous 23 d’octubre. L’Agència de Desenvolupament, també a través de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació, participarà per primera vegada en aquest fòrum. Les empreses berguedanes que hi tindran presència seran Mónbolet i Delícies del Berguedà.

A més, també s’organitzaran activitats com ara reconeixement a les empreses centenàries, amb distincions a alguns establiments berguedans. I Hostaleria i Turisme del Berguedà participarà a l’espai showcooking del Fòrum Gastronòmic amb una demostració i degustació de la cuina del restaurant Sala i del restaurant La Cabana, de Berga.

Fòrum Gastronòmic Mercat de Mercats

Estic amb tu

Comentaris