Esports

S’estén la xarxa social Futbee, creada per casserrencs

La xarxa social Futbee, de futbol sala, es va expandint. Creada pels casserrencs Jordi Canudas, Sergi Solanelles i Jordi Escaler permet seguir equips de futbol sala de Catalunya, de l’estat espanyol i un de la lliga anglesa.

Futbee permet seguir en temps real, jornada a jornada, tots els resultats. Consta d’una base de dades amb les classificacions, els grups, les divisions, i altres dades d’interès dels equips de futbol . Tot això, sense deixar de banda la vessant participativa de las xarxes socials, amb espais per a fer-se seguidor dels equips, enviar els resultats, rebre notificacions dels equips que segueixes, xatejar amb altres usuaris, i entre d’altres, fer la quiniela de la jornada.

Una xarxa social que compta cada vegada amb més seguidors, tal com ha explicat a Ràdio Berga Sergi Solanelles (pots escoltar l’àudio de l’entrevista que li ha fet el Marc Canturri).

Estic amb tu

Futbee Futbol sala Xarxa social

Comentaris