Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Esports

S’estén la xarxa social Futbee, creada per casserrencs

La xarxa social Futbee, de futbol sala, es va expandint. Creada pels casserrencs Jordi Canudas, Sergi Solanelles i Jordi Escaler permet seguir equips de futbol sala de Catalunya, de l’estat espanyol i un de la lliga anglesa.

Futbee permet seguir en temps real, jornada a jornada, tots els resultats. Consta d’una base de dades amb les classificacions, els grups, les divisions, i altres dades d’interès dels equips de futbol . Tot això, sense deixar de banda la vessant participativa de las xarxes socials, amb espais per a fer-se seguidor dels equips, enviar els resultats, rebre notificacions dels equips que segueixes, xatejar amb altres usuaris, i entre d’altres, fer la quiniela de la jornada.

Una xarxa social que compta cada vegada amb més seguidors, tal com ha explicat a Ràdio Berga Sergi Solanelles (pots escoltar l’àudio de l’entrevista que li ha fet el Marc Canturri).

Futbee Futbol sala Xarxa social

Estic amb tu

Comentaris