Navàs, Gironella, Puig-reig, Societat

Els ajuntaments de Gironella, Puig-reig i Navàs disposen de bicicleta elèctrica

bicicleta electricaL’alcalde de Gironella, David Font (al centre) recollint la bicicleta elèctrica

Els ajuntaments berguedans de Puig-reig i Gironella, i també el de Navàs (Bages nord) són tres dels 18 de la província de Barcelona que han rebut bicicletes elèctriques per part de la Diputació. El lliurament es va fer divendres i forma part del programa iniciat l’any 2008 per la Diputació de Barcelona per impulsar l’ús de la bicicleta per part dels serveis municipals. En un principi per la Policia Local però es pot estendre a d’altres serveis municipals.

Els altres ajuntaments que han rebut aquesta bicicleta són Begues, Collbató, el Papiol, Figaró-Montmany, Martorelles, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí Sesgueioles, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Sant Vicenç de Torelló, Santa Coloma de Cervelló, Ullastrell, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

D’aquesta manera, s’ha completat el lliurament d’un total de 242 bicicletes a 100 municipis de la demarcació de Barcelona, i la Diputació s’inscriu en la política de fomentar l’estalvi energètic i la reducció d’emissions de CO2.

L’acte d’entrega de divendres es va complementar amb una sessió tècnica explicativa de manteniment bàsic de la bicicleta elèctrica per als usuaris, així com una sessió sobre actuacions locals d’impuls de la bicicleta amb tècnics i representants d’entitats i empreses del sector.

Bicicleta elèctrica

Estic amb tu

Comentaris