Casserres acull una prova del Campionat Català de Quad Resistència

Casserres acull aquest diumenge, 26 d’octubre, la cinquena prova del Campionat Català de Quad Resistència, organitzada pel Moto Club Baix Berguedà. El circuit on es durà a terme la prova serà a Can Canudes, fa 2.800 metres, és ample i força ràpid, la qual cosa fa pensar, segons els organitzadors, “que hi haurà un gran espectacle de derrapades”.

S’hi esperen més d’una trentena de pilots de Q1 i QAmateur, entre els quals Guillem Ullastres i Dani Vilà, que estan corrent el campionat italià amb molt bons resultats. Ullastres és segon i Vilà, tercer. I en el campionat català, Jordi Serra i Dani Vilà lideren la categoria Q1, mentre que Xavier Obrado i Joan Oliva, dos ‘rookies’, han de desempatar per poder estar a primera posició a QAmateurs.

La cursa començarà a 2/4 d’11 del matí i s’allargarà fins a 2/4 de 2, després que prèviament s’hagin fet les inscripcions (de 2/4 de 9 a 2/4 de 10) i els entrenaments. La prova serà individual per desempatar, i els pilots hauran de córrer durant 90 minuts. A les 2 es farà l’entrega de premis.

Cursa per amateurs

Coma novetat, a la categoria dels QSuperamateurs, que serà una cursa paral·lela per incentivar als amateurs que no hagin corregut mai amb quads a què ho facin, hauran de realitzar dues mànigues de 20 minuts i també serà de manera individual. De moment, hi ha una vintena de pilots apuntats, “una bona xifra de participació en aquesta iniciativa per captar corredors”, han apuntat des de l’organització.

X