El Berguedà organitza cursos per donar suport al comerç, la restauració i l’emprenedoria

Berga Comercial i Hostaleria i Turisme del Berguedà, a través de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Diputació de Barcelona, organitzen tres activitats per donar suport al comerç, la restauració i l’emprenedoria amb l’objectiu de contribuir a la generació de noves oportunitats per al progrés econòmic del Berguedà. En aquest sentit el repte és dinamitzar el comerç i la restauració, assolint més ocupació, més qualitat i més innovació.

Per una banda, es farà el seminari ‘Coneix els teus talents ocults i estimula la teva creativitat’ per potenciar una actitud emprenedora, creativa i innovadora. Aquest seminari es farà aquest proper dilluns, 27 d’octubre, i el dilluns 3 de novembre, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre a l’Aula de Formació de la Cambra de Comerç de Berga. La inscripció val 15 euros.

Per altra banda, es realitzarà un curs de ‘Manipulació d’aliments per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració’. Es proporcionarà als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària al seu lloc de treball. Aquest curs, que ja està ple, es farà el dimecres 29 d’octubre, de les 4 a les 7 de la tarda al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

I finalment, s’ha programat el seminari ‘Com crear la imatge del nostre comerç’, pensat per proporcionar eines i coneixements per millorar l’activitat emprenedora, i conscienciar de la importància de la imatge per l’èxit d’un negoci. Aquest seminari tindrà lloc els dies 2 i 15 de desembre, de 4 a 7 de la tarda, a l’Aula de Formació de la Cambra de Comerç de Berga. Apuntar-s’hi val 15 euros.

Els interessats a participar en un o altre curs us heu d’inscriure prèviament a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, a la plaça Sant Joan de Berga. Telèfon: 93 824 77 00.

X