ERC del Berguedà, l’ANC i Òmnium fan campanya pel 9-N amb diferents actes

ERC del Berguedà ha encetat aquest octubre la campanya ‘Vull ser lliure, vull un nou país’, amb xerrades, conferències i actes sobre diferents temàtiques. Després del pas per Berga de Joan Tardà, diputat d’ERC al Congrés dels Diputats, que va ser dissabte passat al mercat setmanal del Vall, per aquest dimecres 29 d’octubre, a 2/4 de 8 al Centre Cívic de Berga, hi ha programada una xerrada amb Josep Ginesta sobre les pensions.

Ginesta és professional de les relacions laborals, ha exercit com a laboralista, ha estat director de l’Àrea Laboral d’una Consultoria, professor en Dret Social, autor de diversos articles, ponències i estudis sobre actualitat laboral, i especialment sobre sistemes públics de protecció social. És actualment director de Recursos Humans de la Universitat Oberta de Catalunya. La conferència que pronunciarà es titula ‘Estan garantides les nostres pensions en una Catalunya independent?’.

Campanya ‘Ara és l’hora’

En paral·lel a la campanya d’ERC del Berguedà, l’ANC del Berguedà també està duent a terme diferents propostes en el marc de la campanya ‘Ara és l’hora’. Demà, dijous 30 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, l’Assemblea i Òmnium organitzen un sopar-col·loqui a l’hotel Berga Park amb el títol ‘L’ensenyament, les pensions i la sanitat en el nou estat de Catalunya: present i futur’. Les intervencions aniran a càrrec de Jordi Plans, en l’apartat d’ensenyament, és mestre i membre de Procés Constituent. De pensions en parlarà Josep Ginesta, expert en relacions laborals. I l’apartat de sanitat anirà a càrrec de Jaume Giménez Palau, metge i membre de la sectorial de salut de l’ANC.

Les reserves per assistir al sopar es poden fer al mateix hotel trucant al telèfon 93 821 66 66 o bé per correu electrònic: reserves@hotelbergapark.com. El preu del menú són 16 euros.

X