El Berguedà fomenta el treball autònom amb ‘Càpsules formatives’ i ‘El cafè de l’autònom’

Amb l’objectiu de promoure la creació i la consolidació de projectes empresarials i fomentar l’autoocupació i l’emprenedoria, el Servei d’Innovació i Empresa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà organitza per una banda una nova edició de les ‘Càpsules formatives pel treball autònom’, i per altra banda recupera l’espai de trobada de ‘El cafè de l’autonòm’.

Les ‘Càpsules formatives’ són un cicle de sessions que tractaran sobre drets i deures de l’autònom, la pràctica fiscal i el pla de tresoreria. Es faran els dilluns 3, 10 i 17 de novembre.

I ‘El Cafè de l’autonòm’ és un espai de trobada entre autònoms i autònomes del Berguedà per parlar i debatre sobre temes d’actualitat i d’interès pel col·lectiu. És una manera de fomentar la relació i la creació de xarxes relacionals i empresarials entre els assistents. Se’n faran dues sessions, una el divendres 28 de novembre, i l’altre el divendres 5 de desembre. Els temes que es posaran sobre la taula seran la nova Llei de mútues, lloguers de renda antiga, prestacions per cessió d’activitat i com obtenir més beneficis. Ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga Judit Corominas, del Servei d’Innovacio i Empresa de l’Agència de Desenvolupament:

 

Sessions gratuïtes

Totes les sessions son gratuïtes i es faran al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (c/ Lluís Millet, 33, Berga). És però necessari apuntar-se prèviament a l’Agència. Presencialment a la plaça Sant Joan de Berga, o bé per telèfon: 938247700, o bé via Internet entrant a la pàgina web www.adbergueda.cat

Tant les ‘Càpsules formatives’ com ‘El cafè de l’autònom’ les organitza l’Agència de Desenvolupament amb la col·laboració de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya.

X