Bagà asfalta carrers i renova material esportiu del pavelló

L’Ajuntament de Bagà ha fet millores a la via pública amb una actuació que s’ha acabat aquests dies i que ha consistit en l’asfaltatge de l’avinguda Salarich, que és la que permet accedir a la zona esportiva i a l’institut i un dels vials de sortida de la vila; i també s’ha asfaltat el carrer de la Cogulla (la Circumval·lació).

A més d’aquestes tasques, a l’avinguda Salarich s’ha hagut de posar un nou un col·lector de recollida d’aigües perquè s’havia quedat petit. Tal com ha explicat l’alcalde de Bagà, Nicolás Viso, “es va rebentar el clavegueram d’aquest sector i es va haver de canviar, previ a l’asfaltatge del carrer”.

 

El consistori baganès ha destinat 30.000 euros per a les obres a del col·lector de l’avinguda Salarich, i uns 40.000 euros en l’asfaltatge dels dos carrers. També hi havia previst asfaltar el carrer Mossèn Jaume, però finalment es deixarà per la primavera que ve.

Nou marcador i porteries noves

Per altra banda, Bagà ha renovat material del pavelló d’esports, gràcies a un ajut de la Diputació de Barcelona. En concret s’ha adquirit un nou marcador electrònic i s’han canviat porteries.

 

El consistori projecta actuar a l’edifici de la Baganense

Després d’aquestes millores, l’equip de govern de Bagà ja té entre mans altres projectes per als propers mesos. Es vol iniciar la primera fase dels treballs per consolidar l’històric edifici de la Baganense, l’antiga central hidroelèctrica, que està en un estat molt deteriorat i perilla l’estructura si no es fa cap actuació.

 

FOTO: Imatge del carrer de la Cogulla de Bagà amb l’asfalt renovat. AUTOR: Ajuntament de Bagà