Berga, Comunicació

El berguedà Manel Alías es traslladarà a Moscou com a corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio

El berguedà Manel Alías es traslladarà a Moscou com a corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio

El periodista berguedà Manel Alías serà el nou corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou. Actualment redactor de Societat i Territori dels serveis informatius de TV3, ha estat nomenat nou corresponsal a la capital de Rússia, país on TV3 i Catalunya Ràdio tindrà corresponsalia permanent unificant els dos mitjans. De fet aquest és el nou model que es va anunciar el setembre per millorar el rendiment dels recursos i ampliar la presència dels mitjans de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió al món.

Aquesta racionalització ha permès l’obertura de corresponsalies permanents a Berlín, Buenos Aires i Moscou, al costat de les ja existents de Brussel·les, Londres, París, Roma, Washington, Jerusalem i Pequín. El desplegament que es va iniciar el gener amb el nomenament de Joan Carles Peris com a corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París, es complementa ara amb la corresponsalia de Moscou, el titular de la qual és Manel Alías.

Nascut a Berga l’any 1977, Manel Alías és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, i té un postgrau en Videoperiodisme ENG per la Universitat Pompeu Fabra. Va entrar a TV3 el 2001. Va ser redactor i presentador de l’informatiu ‘Info K’, redactor i ENG dels serveis informatius, cap d’edició de ‘La nit al dia’, i autor dels reportatges del programa ‘30 minuts’ ‘Notes d’Educació’ i ‘Començar de nou’ (finalista al Japan Prize 2005).

 

FOTO: El periodista berguedà Manel Alías, nou corresponsal a Moscou. AUTOR: TV3

Catalunya Ràdio Corresponsal a Moscou Manel Alías TV3

Estic amb tu

Comentaris