Més de 100 traumatòlegs de tot Catalunya participen en una jornada a Berga, aquest divendres

Entre 100 i 120 traumatòlegs de diferents hospitals de Catalunya s’aplegaran demà, divendres 7 de novembre, a Berga en la Jornada de Serveis de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia dels Hospitals Comarcals de Catalunya, que en aquesta edició organitza l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

La jornada es farà al Pavelló de Suècia durant tot el matí i

s’hi presentaran més de 20 casos clínics d’elevada complexitat (un per hospital), i es debatrà el resultat i les alternatives al tractament.

El doctor Pere Mir, cap del servei de Traumatologia de Sant Bernabé, ha comentat que “són unes jornades molt sol·licitades i ja fa 3 anys que vam demanar poder organitzar l’edició de la tardor del 2014. El nivell de les presentacions acostuma a ser molt alt, així com la qualitat dels debats, per la presència de metges de prestigi”. La jornada es clourà amb un dinar a l’hotel Berga Park.

Les reunions d’Hospitals Comarcals es remunten ja a més de 25 anys enrere, i de fet a Berga s’hi havia celebrat en una ocasió, fa un parell de dècades. Aquesta jornada de demà divendres la dirigeix el doctor Pere Mir i compta amb la coordinació del doctor Joan Valentí, antic Cap de Servei de l’Hospital Sant Bernabé. Les taules estaran moderades per caps de servei de l’Hospital Parc Taulí (Dr. Aramburo i Dr. Torner) i metges de Sant Bernabé (Dr. Sotos i Dr. Batlló). L’assistència a aquesta jornada és oberta a tothom.

X