CiU de Berga i els regidors no adscrits signen la denúncia ciutadana contra l’Estat per vulnerar el dret a decidir

Els regidors de l’equip de govern de Berga, de CiU, i també els regidors no adscrits, han firmat la denúncia ciutadana contra l’Estat espanyol per vulnerar el dret a decidir del poble català. La signatura es va fer ahir, dijous, després del ple municipal. La CUP ho farà aquest diumenge, 9 de novembre.

Segons la mateixa denúncia, els sotasignants, ciutadans europeus i catalans, fan seva la “denúncia subscrita pels càrrecs electes del Parlament de Catalunya, del Parlament Europeu, de les Corts espanyoles i dels Ajuntaments de Catalunya, contra l’Estat espanyol perquè vulnera el dret del poble català a decidir el seu futur polític i li impedeix l’exercici de la democràcia mitjançant qualsevol sistema de consulta reconegut internacionalment”.

 

FOTO: L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, signant la denúncia ciutadana, junt amb tots els regidors de CiU i els no adscrits. AUTOR: Ricard Codina