El col·lectiu Narradors Centrals, entre els quals autors berguedans, signen un manifest a favor de votar el 9-N

Un total de 35 narradors del col·lectiu Narradors Centrals, que agrupa autors de les comarques del Berguedà, el Bages, el Solsonès, l’Anoia i Osona, han signat un manifest a favor que els catalans puguin votar el 9-N, i s’han posicionat a favor de votar sí-sí.

El manifest ‘Narradors Centrals per la llibertat’ també inclou un punt en què els signants es declaren a favor que, en la Catalunya lliure del futur, el país no giri l’esquena als qui escriuen des de fora de Barcelona. “Aprofitem per expressar el desig que en la Catalunya del futur desapareguin les perifèries literàries i siguem capaços de posar en valor la literatura de proximitat, tot incorporant-hi tots els accents de la nostra parla”, afirmen en l’escrit.

Entre els signants hi ha escriptors berguedans com Jordi Cussà, Climent Forner, Jaume Huch, Tomàs Arias i Francesc Ribera (Titot).