La marxa Berga-Santpedor espera prop de 2.000 inscrits, diumenge

La marxa Berga-Santpedor, que enguany arriba a la 30a edició, espera atraure aquest diumenge prop de 2.000 participants, entre caminadors i ciclistes. Organitzada pel Centre Excursionista 2×2 Santpedor, se celebra cada any el segon diumenge de novembre, però enguany per no coincidir amb el 9-N es fa una setmana més tard. Serà aquest diumenge, dia 16.

Es tracta d’una marxa popular no competitiva, tot i que l’organització facilita el temps a cadascun dels participants, els quals es poden apuntar a la pàgina web www.2×2.cat/bergasantpedor

Recorreguts

Com és habitual, a la Berga Santpedor hi ha dos recorreguts: el de BTT de 59 quilòmetres i el caminant de 53km. Podeu trobar els mapes dels recorreguts, així com dades tècniques i el tipus d’avituallament al web. Tot el recorregut estarà senyalitzat mitjançant marques de color groc i vermell. Se sortirà des del pavelló de Berga amb el punt d’arribada a Santpedor. Els caminants poden sortir entre les 7 i 2/4 de 8 del matí; i els que facin la ruta en BTT poden sortir des de 2/4 de 8 fins a 2/4 de 9 del matí.

Preus

El preu de la inscripció fins al dissabte dia 15 de novembre és de 20 euros. Per als socis en val 18. Per inscriure’s com a soci/a s’ha de passar pel local social del centre Excursionista 2×2 de Santpedor. El preu de la inscripció el mateix dia de la Berga Santpedor serà de 30 euros.

X