El Campionat d’Espanya de Trial tanca temporada a Cal Rosal, aquest cap de setmana

Pilots com Toni Bou, Adam Raga i Albert Cabestany, entre d’altres, seran aquest cap de setmana al circuit de Cal Rosal, on s’hi disputa l’última prova del Campionat d’Espanya de trial. Serà aquest dissabte 15 i diumenge 16 de novembre, i ho organitzen el Motoclub Baix Berguedà i els Amics del Trial de Cal Rosal.

A sobre de les motos, els pilots hauran de completar un recorregut de 10 quilòmetres i 11 zones. Serà una prova puntuable per a les següents categories: TR1, TR2, TR3, TR4, Júnior i Cadet.

El paddock, la zona indoor i la secretaria de la prova s’ubicaran, com en anys anteriors, al nucli urbà de Cal Rosal. Pel que fa l’accés a les zones 1, 2, 3 i 4, i també la 12 (indoor) s’hi podrà arribar fàcilment a peu. A més els aficionats motoristes podran seguir la prova amb la seva pròpia moto, amb una acreditació especial per a seguidors que tindrà un cost de 5 euros.

L’organització ubicarà zones d’aparcament pel públic a prop de la sortida de la prova, que serà diumenge a 2/4 de 9 del matí. El dissabte hi haurà entrenaments i verificacions.

 

trialcalrosal2 (Medium)

X