Carles Feliu queda primer a la Berga-Santpedor en bicicleta, i Jordi Salamaña corrent

Uns 1.500 ciclistes i atletes van participar ahir, diumenge, a la 30a edició de la Berga-Santpedor, una marxa de 53 o 59 quilòmetres (depenent de si es fa en BTT o corrent) que recorre per paratges del Berguedà i el Bages.

La prova, organitzada pel Centre Excursionista 2X2 Santpedor, té un caràcter no competitiu però cada any se’n registren els resultats per una qüestió informativa de cara als participants. En aquest sentit, Carles Feliu va ser el primer en creuar la línia d’arribada en bicicleta, amb un temps de 2 hores i 25 minuts, seguit de Marc Cirera i Òscar Carrasco.

Pel que fa als participants que van fer la cursa a peu, el més ràpid va ser Joan Salamaña, amb un temps de 3 hores i 52 minuts, seguit de Sergi Cots, guanyador l’any passat.

L’organització preveia una participació d’entre 1.800 i 2.000 persones però finalment es van quedar en els 1.500 inscrits. L’organització ho va atribuir “a les males previsions meteorològiques que hi havia pel dia de la prova, fet que segurament van fer enrere a molts participants”. Malgrat tot, el temps es va comportar i la marxa es va disputar en unes condicions òptimes.

 

X