Cal Rosal tanca el Campionat d’Espanya de Trial, amb victòria de Toni Bou

Cal Rosal ha acollit, per sisè cop consecutiu, l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial, amb la participació d’una cinquantena de pilots. El MotoClub Baix Berguedà ha estat al capdavant de l’organització de la prova, que es va disputar aquest diumenge al circuit de Cal Rosal en un recorregut d’uns 11 quilòmetres.

El pilot d’Honda Repsol, Toni Bou, amb 10 punts, es va proclamar guanyador de la prova en TR1 (per cinquena vegada) per davant de Jeroni Fajardo (16 punts) i Albert Cabestany (22 punts). Amb aquesta segona posició, Fajardo va aconseguir el títol de subcampió d’Espanya, ja que el campionat ja estava decidit a favor de Bou.

Seguint amb la categoria TR1, cal destacar que Jaime Busto, el Campió del Món Júnior 2014 es va haver de retirar a la zona 4 per culpa d’unes molèsties a l’espatlla.

En TR2 Marc Riba amb 20 punts va pujar al podi seguit de Marcos Mendez (22 punts) i Pierre Souvage (28 punts).

TR2

Pel què fa a Júnior, va guanyar Samuel Obrador (9 punts), i en segon i tercer lloc Julian Montalvo (19 punts) i Adrian Villabrille (23 punts).

En TR3 Marc Perera va fer 30 punts, igual que Adrian Artidiello, i per sota seu Víctor Batalla amb 14 punts.

En la categoria Cadet, van pujar al podi Eric Miquel amb 22 punts, seguit d’Hugo Dufrese amb 27 i Sergio Ribau amb 28.

podicadet

I per acabar, Mireia Conde (19 punts), Lluis Pastor (19 punts) i Joaquim Arimany (21 punts) van pujar al podi en TR4. A més, en aquesta categoria cal destacar la quarta posició del pilot del MotoClub Baix Berguedà Adrià Albejano, que es va proclamar subcampió. I altre pilot de casa, Ernest Costa, va quedar setè.

TR4

La jornada de trial es va cloure amb l’entrega de premis. Hi van ser presents membres del MotoClub Baix Berguedà; Pere Farré, responsable d’Esports del Consell Comarcal del Berguedà; Judit Carreras, alcaldessa d’Olvan; Ángel Viladoms, president de la Real Federación Motociclista Española, i Alfred Terés, vicepresident.

X