Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha perdut per la mínima, 1 a 0, al camp del Molletense.

L’Avia va veure com el Molletense s’avançava en el marcador al minut 13 en una de les poques aproximacions a la porteria defensada per Coll. El gol va suposar un fort cop pels avianesos, que van estar força absents sobre el terreny de joc durant la resta de primera part.

A la represa, el conjunt d’Avià va despertar-se i va començar a crear perill, mentre que el Molletense seguia ben replegat a darrera i sense crear perill en atac. Les ocasions, però, no van servir ni tan sols per empatar el partit i els avianesos van marxar amb les mans buides de Mollet.

La derrota fa que l’Avià baixi fins la 10a posició. El conjunt del Berguedà té 16 punts i es troba en una còmode posició a la zona mitja de la classificació, amb el partit del Júpiter encara pendent per jugar.

I de cara al proper cap de setmana, els avianesos rebran la visita del Manresa en un derbi intercomarcal molt esperat per tots dos equips. Els manresans són ara mateix sisens, amb 18 punts.

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella ha aconseguit una victòria important a casa davant del San Cristóbal per un ajustat 1 a 0.

Els gironellencs van fer un bon partit que trenca amb una mala dinàmica de resultats. La pressió inicial va servir perquè Guifré Dalmau fes el primer i únic gol del partit ben d’hora, al minut 15, transformant una falta de manera magistral.

A partir d’aquí el Gironella va portar el control del partit i va gaudir de la possessió i de les ocasions més clares durant bona part del temps restant. A més, a falta de 20 minuts pel final de l’enfrontament, el San Cristóbal va quedar-se amb 10 homes, posant molt de cara la victòria a un Gironella ben posicionat sobre el camp.

Els tres punts serveixen al Gironella per deixar enrere la golejada encaixada la setmana passada davant la Penya San Pedro. El conjunt del Berguedà puja fins la 7a posició i ja suma 17 punts.

El proper cap de setmana el gironellencs jugarà al camp del Sabadell Nord, actual 14è classificat amb 11 punts.

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

El Futbol Sala Gironella Femení ha perdut per un contundent 4 a 1 davant el Burela Pescados Rubén.

Dos gols de les gallegues en els primers minuts de partit i dos més pràcticament consecutius poc abans de la fi del primer temps, van posar un dolorós 4 a 0 en el marcador amb el qual va arribar-se al descans.

A la segona part i amb un marcador tan advers, el Gironella va pujar la línia de pressió en busca de gols que li donessin vida. De fet, les berguedanes van aconseguir retallar distàncies però no va ser fins al minut 35, quan Lídia Abellán va fer el 4 a 1, i el resultat no es va moure més.

La derrota manté el Gironella a la 15a posició, en zona de descens i amb només 4 punts.

I la propera setmana, el Gironella visitarà la complicada pista del Cidade de As Burgas, que és l’actual 2n classificat amb 24 punts i que vol seguir retallant-li distàncies al líder, l’Atlètic de Madrid Navalcarnero.

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga ha perdut a la pista de l’Alpicat per 98 a 82 davant un rival complicat que es troba situat als llocs capdavanters de la classificació.

Amb aquesta derrota el conjunt berguedà segueix a la part baixa de la classificació. Els berguedans són quinzens amb un balanç negatiu de 8 derrotes i només una victòria.

I de cara al proper cap de setmana, el Bàsquet Berga rep la visita del Club Bàsquet Prat, actual 9è classificat amb un balanç de 4 victòries i 5 derrotes.