L’escola Santa Eulàlia de Berga participa al concurs Fish & Chips, del Súper 3, diumenge

L’escola Santa Eulàlia de Berga serà protagonista aquest diumenge, 30 de novembre, del programa Fish & Chips, del Canal Súper 3, que s’emetrà a ¾ de 12 del migdia. És un concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l’ús de l’anglès entre els més joves com a llengua de comunicació.

L’escola Santa Eulàlia es va interessar per participar-hi i després de passar un càsting, tres alumnes que el curs passat feien 6è van ser seleccionats per concursar a les proves que planteja el Fish & Chips. I és que el programa es va gravar l’11 de juny. Ara el podrem veure per televisió i saber quin paper van fer els estudiants berguedans. Els joves participants són Bruno Pascual, Judit Devers i Miquel Villanueva, que s’enfronten a alumnes de l’escola Salvador Espriu de Vidreres. Uns i altres responen a les proves sobre un programa temàtic dedicat a Viatges pel temps de la història. Els guanyadors s’emporten una càmera de vídeo per l’escola, i els concursants (més el suplents) una camiseta personalitzada del Club Súper 3. Així com també, una motxilla per als assistents de públic.

A banda dels concursants, els alumnes que el curs passat feien 4t i 5è i també la resta de la classe de 6è van assistir al Fish & Chips de públic, acompanyats de cinc mestres. En total 90 persones de l’escola Santa Eulàlia de Berga.

Segons ha explicat a Ràdio Berga la mestra d’anglès del centre, Montserrat Comellas, “va ser una molt bona experiència. Va ser una forma motivant de practicar l’anglès, s’ho van passar bé, i van poder conèixer un plató de televisió per dins i veure com es fa tele”. I és que als joves els va sorprendre molt conèixer de prop com s’enregistra un programa: els va sobtar la diferència entre allò que veuen des de casa per la tele amb com més en realitat el plató i el personal que mou la gravació del programa (a part del presentador, els càmeres, els tècnics…). Van veure l’envergadura que comporta enregistrar un concurs de mitja hora de durada, ja que van estar quatre hores gravant.

X