Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha aconseguit una victòria important a casa davant el Farners per 3 a 2.

Els avianesos van avançar-se en el marcador aviat, en la única ocasió que van disposar a la primera meitat, amb un gol de Pol. Malgrat tot, el Farners va capgirar el marcador abans del descans amb dos bons gols.

A la segona meitat, els del Berguedà van passar a dominar el partit i va ser capaç de donar-li la volta al marcador amb els gols de Toni i d’Uri. Just després del gol, l’Avià va quedar-se en inferioritat numèrica i va dedicar-se a conservar el marcador davant els atacs a la desesperada d’un Farners que va buscar l’empat en els darrers minuts.

El 3 a 2 final fa que l’Avià deixi enrere una mala ratxa de resultats que el va portar a sumar només 1 punt dels 9 últims possibles. Els avianesos són ara mateix desens, amb 19 punts i en una zona molt tranquil·la de la classificació.

I de cara al proper cap de setmana, la competició s’atura pel pont de la Puríssima. Tot i això, l’Avià aprofitarà l’aturada per disputar el partit que li queda pendent davant el Júpiter, actual cinquè classificat. Serà dissabte, a les 12 del migdia, al municipal Alfons Gonfaus d’Avià.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella no ha pogut passar de l’empat a 0 a casa davant el Sant Quirze del Vallés.

En un partit condicionat per les condicions del terreny de joc, les ocasions de gol van ser escasses. Malgrat tot, el Gironella va disposar de les més clares però no va estar encertat de cara a porteria. Els del Berguedà van intentar-ho fins al final mentre que el Sant Quirze, poc a poc, va anar-se conformant amb l’empat i es va dedicar a defensar-se dels atacs gironellencs.

L’empat manté el Gironella en la 6a posició, amb 21 punts i amb el punt de mira a les places capdavanteres de la classificació.

El proper cap de setmana el Gironella descansarà, aprofitant l’aturada de la competició pel pont de la Puríssima.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

La Primera Divisió Nacional de Futbol Sala Femení també s’atura. En aquest cas, però, el motiu és la participació de la Selecció Espanyola al Mundial a Costa Rica que es disputarà del 10 al 15 de desembre.

Aquesta setmana ja no s’han disputat partits per tal que les jugadores seleccionades puguin realitzar enfrontaments de preparació per la cita mundialista amb l’objectiu d’encarar-la amb garanties.

Pel que fa al Gironella, el seleccionador Venancio López no ha convocat a cap jugadora del conjunt gironellenc, de manera que tota la plantilla podrà dedicar aquestes tres setmanes per preparar la tornada a la competició.

Recordem que el Gironella està passant un mal moment a Primera Divisió. El conjunt del Berguedà és cuer de la categoria després de sumar 4 dels 33 punts possibles i haurà de millorar si vol conservar la categoria.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga ha patit una derrota contundent a la pista del Bàsquet Sant Joan Despí per 81 a 45.

Amb aquest resultat, els berguedans segueixen a la 15a posició, penúltims, amb un balanç de 10 derrotes i només una victòria.

I de cara al proper cap de setmana, el Bàsquet Berga rebrà la visita del Bàsquet Sant Boi, actual 11 classificat, amb un balanç de 4 victòries i 7 derrotes.

 

X