El Servei d’Ocupació del Berguedà canvia d’ubicació i es reestructura per millorar el servei

El Servei d’Ocupació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’ha reestructurat per donar un millor servei a les persones que busquen feina i a les empreses. És un servei que dóna orientació i assessorament a totes aquelles persones que volen encaminar el seu futur professional, trobar una feina, millorar la seva formació i adquirir experiència professional. El servei també recull ofertes i té una borsa de treball, vetllant per millorar la intermediació laboral amb les empreses, i per ser un referent en matèria d’ocupació a la comarca, tant per les persones que busquen feina com per les empreses.

Una de les novetats que incorpora el Servei d’Ocupació del Berguedà és el canvi d’ubicació. Aquest desembre ocupa ja un espai al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament, al carrer Lluís Millet 33 de Berga. Aquestes instal·lacions, segons l’agència, permeten millorar la qualitat de l’atenció, i a més faciliten l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.