Incendi a l’interior de la nau d’Adiquímica del polígon de la Valldan de Berga

Un incendi en una de les sales interiors de la nau de l’empresa Adiquímica, al polígon de la Valldan de Berga, ha mobilitzat aquest matí 8 dotacions dels Bombers, i també Mossos d’Esquadra i Policia Local. No hi ha hagut danys importats, ni estructurals, ni tampoc cap persona ferida.

Segons han informat a Ràdio Berga Bombers de la Generalitat, el foc ha començat per causes que es desconeixen i ha cremat caixes de cartró amb productes. L’incendi ha generat una visible columna de fum i ha desprès una forta olor d’algun producte químic, que podria ser clor. Això ha fet desallotjar als treballadors de l’empresa Adiquímica; així com també n’han sortit empleats de naus que hi ha a tocar, com ara la del Grup Horitzó.

Els Bombers han rebut l’avís cap a ¾ de 12 i de seguida s’han desplaçat al lloc dels fets. Cap a quarts d’1 ja el donaven per apagat i continuaven accions de control i revisió. Les tasques dels serveis de seguretat i emergència han fet tallar el carrer Bernat Sala del polígon de la Valldan (que és on s’ubica la fàbrica afectada) i també el carrer Sant Bartomeu.

 

FOTO: Bombers fent tasques de revisió un cop extingit el foc. AUTOR: Ricard Codina

X