Berga disposa de 10.000 euros per a un projecte turístic per recórrer i conèixer els escenaris de la Patum

La Diputació de Barcelona ha concedit dues subvencions, d’un total de 17.000 euros, a l’Ajuntament de Berga i al Patronat Municipal de La Patum per tirar endavant dues iniciatives relacionades amb la festa.

D’una banda, ha atorgat 10.000 euros que serviran per subvencionar el projecte ‘Patum [in]visible’, que vol fer conèixer els escenaris i la història de la festa al públic que visiti Berga fora dels dies de celebració, amb una ruta vivencial i amb una senyalització molt visual que mostrarà els diferents carrers i escenaris on transcorre la festa aprofitant al màxim les noves tecnologies (codis QR, imatges antigues de la festa, imatges en 3D, imatges en moviment…).

La segona subvenció, valorada en 7.000 euros , es destinarà a la redacció del projecte museològic i museogràfic de la Casa de la Patum, que té com a objectiu disposar de la base per poder tirar endavant aquest reivindicat equipament cultural.

X