En marxa el dispositiu Grèvol, en què els Mossos intensifiquen la vigilància i el patrullatge a peu als eixos comercials

En plena campanya de Nadal, els Mossos d’Esquadra del Berguedà han engegat el dispositiu Grèvol. Ja fa unes setmanes que està en marxa i com cada any, l’objectiu és garantir la seguretat als eixos comercials i reduir furts, robatoris i estafes, com ara evitar bitllets falsos.

Són dies d’activitat comercial i de més afluència a les botigues, i els Mossos volen estar a prop dels comerciants i dels clients, tant de Berga com de d’altres poblacions de la comarca. En aquest sentit, el dispositiu Grèvol intensifica la vigilància policial i les patrulles que ronden a peu, tal com ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga el cap de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra al Berguedà, Pep Fornell.

L’objectiu d’aquest dispositiu Grèvol és millorar la seguretat i la convivència durant la campanya de Nadal. Els Mossos fan tasques d’informació, donen consells de seguretat i prevenció, patrullen per garantir la seguretat i augmentar-ne la percepció i evitar furts i robatoris. Es tracta d’una campanya preventiva segons ha destacat Pep Fornell.

X