Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià va aprofitar el passat pont de la Puríssima per jugar el partit que tenia aplaçat contra el Júpiter. Tot i això, els avianesos van caure derrotats per 1 a 3 i van perdre l’oportunitat d’enganxar-se als primers llocs de la classificació.

Pel que fa a aquest cap de setmana, la competició ha tornat i l’Avià s’ha retrobat amb la victòria. El conjunt avianès s’ha imposat a domicili a l’Horta per un ajustat 2 a 3.

La primera part va ser força igualada  i amb poques ocasions. Tots dos equips van aprofitar els córners per inaugurar els seus respectius marcadors. Primer va ser Uri, per l’Horta, qui va fer l’1 a 0, i després va ser el central avianès Cortizo, qui va signar l’empat.

A la segona meitat, l’Avià va sortir més concentrat i va tardar escassament dos minuts en posar-se per davant en el marcador mitjançant un xut creuat de Noguera. A partir d’aquí, i després d’uns minuts d’intercanvi d’ocasions, Pablo va empatar per l’Horta. Però poc després, Boltor va fer el definitiu 2 a 3 en un contracop.

La victòria serveix a l’Avià per consolidar-se a la part mitja-alta de la classificació i per allunyar-se de les places de descens. A aquestes alçades, el conjunt del Berguedà és 8è, amb 22 punts.

I de cara al proper cap de setmana, l’Avià jugarà l’últim partit de lliga abans de l’aturada per Nadal. Serà davant el Vic, que és 3r, amb 27 punts.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella ha perdut davant el Castellar per 3 a 1 en un partit que suposava la tornada a la competició dels gironellencs després del pont.

Partit igualat, que va estar a l’abast de tots dos conjunts però que va acabar-se decantant pel conjunt local en els darrers minuts. El Gironella va avançar-se en el marcador al minut 20 de partit amb un gol de Moreno i va aconseguir mantenir l’avantatge fins a falta de 10 minuts pel final de l’enfrontament. Va ser precisament en aquests 10 minuts quan el Castellar va sentenciar el partit amb 3 gols, aprofitant un servei de córner i dos contraatacs. Els autors dels gols van ser Jairo, per partida doble, i Quesada.

La derrota allunya una mica més el Gironella dels primers llocs de la classificació i el deixa a la 7a posició, amb 21 punts.

I el proper cap de setmana, els gironellencs es desplaçaran fins a Osona per disputar l’últim partit abans de les vacances. Serà davant el Taradell, actual 5è classificat, amb 25 punts.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

La Primera Divisió Nacional de Futbol Sala Femení segueix aturada. La disputa del Mundial a Costa Rica fa que la competició s’aturi fins al cap de setmana que ve.

Pel que fa al Gironella, el seleccionador Venancio López no va convocar a cap jugadora de la plantilla actual, de manera que totes les futbolistes de l’equip poden dedicar aquests dies a preparar la tornada a la competició.

Recordem que el Gironella és cuer de Primera Divisió Nacional després de sumar 4 dels 33 punts possibles i haurà de millorar si vol conservar la categoria.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga s’ha retrobat amb la victòria. Els berguedans s’han imposat al Bàsquet Sant Boi a casa per 71 a 60.

Amb aquest resultat, el Berga segueix a la 15a posició però millora lleugerament el seu balanç, que ara és de 10 derrotes i dues victòries.

I de cara a la propera jornada, el Bàsquet Berga jugarà a la pista de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, de Barcelona, que és l’actual 5è classificat amb 7 victòries i 5 derrotes.

Consell Esportiu del Berguedà

Com cada any, el Consell Esportiu del Berguedà s’encarrega d’organitzar diverses activitats esportives pels més petits de la comarca setmana rere setmana. El proper cap de setmana el Consell organitza el 2n Cross Escolar de la temporada, que se celebrarà a Gironella.

A més, aquest cap de setmana l’entitat ha volgut col·laborar amb la Marató de TV3, organitzant conjuntament amb Mountain Runners del Berguedà una cursa o caminada a Queralt i una cursa urbana pels més petits des de la plaça Sant Pere, a partir de les quals es van poder recaptar més de 1.700 euros.

Per saber com va anar aquesta iniciativa solidària, com es presenta el Cros Escolar del pròxim cap de setmana i per conèixer el més rellevant de l’actualitat de l’entitat, podeu escoltar a la Cristina Saiz, tècnica d’Esports del Consell Esportiu del Berguedà:

X