Jaume Giménez, nou president d’ERC a Berga

Jaume Giménez, lleidatà resident a Navàs, metge de professió i vinculat a Berga, és el nou president d’ERC a Berga. És diplomat en gestió per a Caps de Servei i Gestió Gerencial Hospitalària, i és un dels membres de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Berguedà.

Giménez fa més de deu anys que és militant del partit i fins ara formava part de la comissió gestora d’ERC a Berga a l’espera de la constitució de la nova executiva, després que es dissolgués per la dimissió d’Enric Barrios i el seu equip de treball, arran de l’entrada de membres d’Impuls (exsocialistes) a Esquerra.

Ara, ERC ja té nova executiva a Berga. Un equip liderat per Jaume Giménez i integrat per un total de dotze persones. A part de Giménez, en formen part membres de l’antiga executiva, militants històrics d’ERC, cares noves de joves militants del partit, i nous militants d’Esquerra provinents d’Impuls, com és el cas dels quatre regidors no adscrits de l’Ajuntament de Berga.

Integren la nova executiva local d’ERC a Berga Jaume Giménez, Joan Ramon Bella, Josep Xoy, Queralt Fernández, Miquel Gimeno, Aleix Camprubí, Anca Maria Bejan, Ermínia Altarriba, Jordi Parera, Ramon Camps, Joan Josep Guillén i Jordi Pujals.