Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha tornat a guanyar. Aquesta vegada com a local, davant la Unió Esportiva Vic i per un ajustat 2 a 1.

El partit no es va resoldre fins a la segona meitat i es podria haver decantat a favor de qualsevol dels dos equips. Al minut 54, Miki López va avançar als avianesos, però poc després els vigatans van empatar l’enfrontament. Malgrat tot, els d’Avià no van es rendir i es van avançar novament a 10 minuts pel final del partit. El 2 a 1 va ser definitiu i els d’Avià es van endur els 3 punts en el derbi de la Catalunya Central.

La victòria serveix a l’Avià per seguir consolidant-se a la part mitja-alta de la classificació i per allunyar-se de les places de descens. A aquestes alçades, el conjunt avianès és 8è, amb 25 punts.

Ara, però, la competició s’atura per les festes de Nadal i es reprendrà el cap de setmana del 10 i l’11 de gener. Serà la 16a jornada de lliga i l’Avià s’enfrontarà al Lloret, fora de casa, actual 7è classificat amb només un punt més que els avianesos.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella ha guanyat al Taradell per 1 a 3 el seu últim partit abans de les vacances de Nadal.

Com en el partit de l’Avià, els gols no van arribar fins a la segona meitat. El Gironella, molt més intens, va ser capaç de col·locar el 0 a 2 al marcador abans d’arribar a la meitat de la segona meitat, amb gols de Sergi Muñoz i Moisès Nogareda. A partit d’aquí, el Taradell va tenir opcions per ficar-se de nou dins el partit però no les va aprofitar i el Gironella va sentenciar a falta de 15 minuts pel final, amb un altre gol de Moisès Nogareda. Abans d’acabar, el Taradell va retallar distàncies amb un gol que va ser del tot insuficient, ja que l’1 a 3 va ser definitiu.

La victòria fa que el Gironella encari el Nadal a la 6a posició, amb 24 punts i en una zona força tranquil·la de la classificació.

I tornant de festes, els gironellencs rebran la visita del Llerona, actual 14è classificat, amb 14 punts.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

El Futbol Sala Femení Gironella ha empatat a 2 a casa davant el Móstoles en un partit que semblava que tenia a la butxaca però que va escapar-se en els últims instants de jocs.

L’enfrontament va començar animat. Primer va ser el Gironella qui va avançar-se amb un gol d’Íngrid al minut 1. Pocs minuts després, però, el Móstoles va empatar aprofitant un gol de Berta Velasco en pròpia porteria.

Tot i aquest apassionant inici, el resultat no es va moure més fins als darrers minuts. A falta de 6 pel final, Pilar va tornar a avançar a les catalanes i el 2 a 1 va regnar al marcador fins als últims segons de partit. Quan el partit semblava que cauria de la banda de les gironellenques, Arabel va empatar, establint el 2 a 2 definitiu.

La competició s’aturarà també per les festes de Nadal. D’aquesta manera, el Gironella no tornarà a jugar fins al cap de setmana del 10 i l’11 de gener. Serà davant del Viaxes Amarelle gallec, actual penúltim classificat i, per tant, un rival directe per les gironellenques.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga ha perdut per un ajustat 47 a 44 a la pista de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, de Barcelona.

Amb aquesta derrota, el Berga segueix a la 15a posició, amb un balanç d’11 derrotes i 2 victòries.

I de cara a la propera jornada, el Bàsquet Berga rebrà la visita del Gavà. Malgrat tot, tal com passa en el futbol i el futbol sala, no serà fins passat Reis, al cap de setmana del 10 i l’11 de gener.

X