Navàs recapta 4.200 euros en una Marató Solidària pel Banc dels Aliments i la Taula Solidària del poble

Navàs ha celebrat un any més la seva particular marató. Una Marató Solidària organitzada per l’entitat Germans del Món i a benefici del Banc dels Aliments i la Taula Solidària de Navàs. Es va fer el dia de Sant Esteve i el recapte va ser tot rècord: 4.200 euros.

L’auditori de l’escola de música de Navàs va ser l’escenari de la marató, que es va transmetre en directe per Canal N (Televisió de Navàs), en un programa de tres hores, conduït per Quim Pujolar, i que va comptar amb actuacions diverses i entrevistes variades.

Per exemple hi van participar alumnes de l’escola de música de Navàs, Instròniks; també per altra banda l’il·lustrador Valentí Gubianas va pintar un tió de fusta d’alzina centenària que es va subhastar adjudicant-lo per 250 euros; es va presentar el calendari de Navàs 2015, amb fotografies antigues; la propera edició d’un llibre titulat ‘Silencis’, que recupera documents i testimonis inèdits de la Guerra Civil i la repressió franquista; el grup escènic Navàs també va explicar els seus projectes i premis que han rebut les actrius del grup Dolors Cabra i Núria Majoral; els polítics navassencs també van ser entrevistats en l’especial de la Marató; i mentrestant la guardiola es va anar omplint. A més, els treballadors de l’empresa Inauxa van recollir 2.9000 euros per la Marató de Navàs amb la venda de loteria, i l’Escola Diocesana (EDN) van fer activitats a favor de la marató, entre d’altres entitats i associacions que s’hi van sumar.

X