CDC de Berga convoca assemblea de militants el 7 de gener per ratificar Biarnés com a alcaldable

CDC de Berga ja té data per ratificar el candidat escollit pel comitè local de Convergència el setembre passat. Tot i que la intenció era que es convoqués l’assemblea de militants poques setmanes després de conèixer que l’escollit era Antoni Biarnés, han passat gairebé quatre mesos. L’assemblea serà d’aquí a una setmana, el dimecres 7 de gener.

Segons ha explicat a Ràdio Berga i a AquíBerguedà.cat el president de CDC a Berga, Joan Manel Serarols, s’han convocat els 83 militants que té Convergència a Berga perquè el dimecres 7 assisteixen a l’assemblea, a 2/4 de 8 del vespre, per votar a favor o en contra que Antoni Biarnés sigui l’alcaldable de Berga per CiU. L’acte comptarà amb l’assistència de Lluís Corominas, diputat i vicepresident segon del Parlament de Catalunya, i també vicesecretari general de coordinació institucional de CDC.

Si rep l’aval del partit, Antoni Biarnés serà el nou alcaldable de CiU per Berga a les eleccions municipals del maig. Té 47 anys i és llicenciat en Ciències Polítiques, Sociologia i Dret. És creador i director de la consultoria Institut Àgora.

L’actual alcalde, Juli Gendrau, no repeteix després de dos mandats a l’alcaldia.