Ferran Civil dimiteix del seu càrrec a la Diputació de Barcelona

L’alcalde de Cercs i vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, ha dimitit aquest dimecres del seu càrrec a l’ens supracomarcal. El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, li ha acceptat la renúncia.

La dimissió arriba unes setmanes després que el polític berguedà fos condemnat a un any de presó i vuit d’inhabilitació per delictes urbanístics, concretament per haver autoritzat la construcció d’unes naus il·legals en terrenys no urbanitzables de Cercs entre el 2006 i el 2009.

Ferran Civil (Unió) és alcalde de Cercs des del 1991, i actualment era vicepresident primer de la Diputació i estava també al capdavant de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. Serà substituït a la vicepresidència per l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, fins ara diputada delegada d’Educació, Igualtat i Ciutadania.

X