Esports

El Tossalet CN Berga de sincronitzada participa al Campionat de Catalunya Benjamí de Figures

El Tossalet CN Berga de sincronitzada participa al Campionat de Catalunya Benjamí de Figures

L’equip de natació sincronitzada d’El Tossalet CN Berga va participar el cap de setmana passat al Campionat de Catalunya Benjamí de Figures. Es va fer a les piscines Sant Jordi, de Barcelona, en els nivells 1, 2 i 3, i les berguedanes es van mostrar com un bloc molt homogeni i regular en aquesta primera competició de figures.

Hi van participar 8 nedadores d’El Tossalet CN Berga. Jailinne Salazar va competir al nivell 3 amb un total de 109 nedadores, i va quedar 10a amb 15,61. Queralt Santacreu, 44a amb 13,62. Maria Sánchez, 68a amb 12,32.

Al nivell 1, eren un total de 134 nedadores i les berguedanes participants van ser Daniela Núñez, que va quedar 21a amb 9,27. Sheila García, 30a amb 9,00. Berta Lores, 59a amb 8,18. Irune Sánchez, 61a amb 8,07. I Núria Rafart, 62a amb 8,02.

La seva entrenadora, Bea Rodríguez, s’ha mostrat molt satisfeta dels resultats obtinguts.

CN Berga Natació Sincronitzada Tossalet

Estic amb tu

Comentaris