Esports

Escolars de 3 a 5 anys participen en una trobada de futbol-7 a Berga

Escolars de 3 a 5 anys participen en una trobada de futbol-7 a Berga

El Consell Esportiu del Berguedà va celebrar dissabte la primera trobada de fubol-7 categoria P-3, P-4 i P-5 d’aquest curs 2014-2015.

Es va fer al pavelló d’esports de Berga per evitar que els petits passessin fred i poguessin gaudir d’un dia de competició escolar de caràcter lúdic amb la participació de nombrosos nens i nenes d’entre 3 i 5 anys. Tots els participants van tenir una samarreta i tots els equips una copa, l’entrega de les quals la va fer el regidor d’Esports de Berga Jaume Vegas.

L’organització, a càrrec del Consell Esportiu del Berguedà, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, l’escola Sant Joan de Berga, l’escola Santa Maria d’Avià, el Club Esportiu Puig-reig, l’escola de Gironella i pares i mares d’estudiants.

És previst que pròximament s’organitzi una altra trobada de Futbol-7 dels més menuts a Avià.

Escolar futbol-7

Estic amb tu

Comentaris