Berga obre el termini per presentar-se al Concurs de Cartells de la Patum 2015

S’obre el termini per presentar-se al Concurs de Cartells de la Patum 2015. Fins al 20 de març es poden presentar els treballs a l’Oficina de Turisme de Berga (c/ dels Àngels, 7). El document que cal adjuntar amb el cartell i les bases del concurs es poden trobar a la pàgina web del Patronat de la Patum (www.lapatum.cat) a l’apartat d’instàncies i formularis.
Un cop es tanqui el termini, el jurat farà una selecció d’un mínim de tres i d’un màxim de cinc cartells finalistes, i a partir d’aquí s’exposaran per sotmetre’ls a votació popular, del 29 de març al 12 d’abril a l’Oficina de Turisme. Les votacions es faran presencialment i identificant-se perquè només s’acceptarà un vot per persona. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 17 de maig, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió en què s’aprova que hi haurà Patum. El guanyador o guanyadora del certamen rebrà 500€ i el seu cartell serà el que anunciarà les Festes del Corpus de Berga d’enguany.
El jurat qualificador enguany estarà format pel regidor de La Patum, Àngel Guiu i Venturós; el guanyador del Concurs de Cartells de l’any 2014, Albert Escánez i Manubens; el dissenyador industrial Daniel Massana i Flores; el vestidor de Plens Antolí Barra i González; l’arquitecte i fotògraf Josep Xoy i Soler; la pintora Teresa Orriols i Soler, i Climent Vilella i Capallera, qui fou membre de la Col·lecció Testimoni de La Caixa i guanyador del concurs de Cartells de La Patum els anys 1975 i 1988.

X