Gironella, Societat

5 places de feina dins del Programa ‘Inclou’ a Gironella

L’Ajuntament de Gironella ha obert una convocatòria per seleccionar a 5 persones treballadores per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social de suport als àmbits del consistori, dins del projecte ‘Inclou’, en un procés que començava aquesta setmana i s’allargarà fins el proper divendres 13 de febrer.

Aquest projecte que té la finalitat de promoure la integració social i laboral de persones del municipi en situació d’exclusió social, oferirà dues places per a conserge d’espais municipals i tres per a peó de la via pública.

Les funcions del conserge d’espais municipals consistiran en vigilància i custòdia dels edificis municipals, que implicaran l’obertura i tancament en els horaris establerts, la vigilància en entrada i sortida de persones, i funcions referides al manteniment i neteja de l’espai, en funció de les activitats previstes.

Per altra banda, el càrrec de peó de via pública consistirà en realitzar tasques rutinàries i senzilles vinculades als treballs de construcció i manteniment de carreteres, ponts, mobiliari urbà i altres tipus d’obres públiques. Les seves funcions consisteixen en excavar i reomplir cots i rases, estendre capes de grava i altres materials, carregar i transportar maons i argamassa, realitzar tot tipus de treball auxiliar de la construcció i manteniment d’obres públiques, pintura o treball similar i fer tasques de tallar herbes en vorals, parcs i altres espais públics.

El contracte laboral que es subscriurà per a cada persona escollida serà de 6 mesos de durada, improrrogables, a partir de la data de contractació amb un promig de 37’5 hores setmanals de dilluns a divendres, de les quals, el 30% seran destinades a formació, tal i com es farà constar en el contracte laboral.

Convocatòria Gironella Ocupació Projecte Inclou

Estic amb tu

Comentaris