Berga, Política

Montse Venturós és l’alcaldable de la CUP per Berga, que ha donat a conèixer tota la llista

Montse Venturós és l’alcaldable de la CUP per Berga, que ha donat a conèixer tota la llista

Els partits que es presenten a Berga a les eleccions municipals del 24 de maig van destapant les seves cartes. La CUP és el primer partit que ha presentat ja, a principis de febrer, tota la llista al complet. L’encapçala la berguedana Montse Venturós, una jove de 29 anys, botiguera en un establiment de Berga. És militant des de l’any 2000 del Casal Panxo, ha treballat en diversos fronts de l’esquerra independentista, i també és responsable de la secció d’internacional i opinió de la revista L’Accent.

Montse Venturós és la nova alcaldable de la formació independentista, després que Anna Maria Guijarro ja anunciés fa uns mesos que no repetiria ni com a número 1 després de dos mandats de regidora de la CUP a l’Ajuntament, a l’oposició.

7 PRESENTACIÓ LLISTA CUP BERGA 080215La llista de la Candidatura d’Unitat Popular s’ha presentat públicament aquest diumenge al Pavelló de Suècia de Berga, en un acte que omplert la sala gran.

Els tres regidors que té la actualment la CUP a l’Ajuntament de Berga (Anna Maria Guijarro, Francesc Ribera ‘Titot’, i Oriol Camps) han fet un repàs d’aquest mandat i una valoració positiva de la feina feta des de l’oposició. Han destacat exemples concrets com per exemple que gràcies a la CUP s’ha aprovat que els locals de major valor paguin més IBI (excepte particulars), i, entre d’altres, que s’ha fet un expedient administratiu de les cases fantasma.

Montse Venturós, per la seva banda, assumeix el repte d’encapçalar la llista de la CUP amb ganes, amb il·lusió, destacant la importància de tot l’equip, deixant clar que ella encapçala la llista però que faran, com fins ara, un treball en equip, amb cares noves i amb l’experiència de Francesc Ribera i Oriol Camps, que repeteixen als primers cinc llocs de la llista.

Amb un discurs contundent i en què s’ha expressat amb molta seguretat, Venturós ha parlat de “trencar esquemes”, i de “municipalisme rupturista”, apostant per “vestir els projectes des de la base i la ciutadania” per seguir treballant per Berga.

La llista s’ha donat a conèixer en un acte que també ha servit per presentar l’espot promocional de la candidatura. Un vídeo en què s’han pogut veure els membres de la llista, diferents espais de Berga i sobretot opinions i punts de vista dels ciutadans.

https://www.youtube.com/watch?v=eNpXWXp-1e0

Els vint membres de la llista

10956399_10203679390561035_607189423_n (1)

A part de Montse Venturós al capdavant, la llista de la CUP està formada per Anna Alsina al número dos; al tres Francesc Ribera (Titot); al quart lloc de la llista hi ha Oriol Camps; i al cinquè, Sílvia Armengou. El sisè lloc l’ocupa Mònica Garcia; el setè, Eloi Escútia; el vuitè, Ivan Sànchez; el novè, Hug Tuyet; el desè, Roser Valverde; l’onzè, Martí Ballús; el dotzè, Marià Miró; el tretzè, Lourdes Santaeulàlia; el catorzè, Xavi Torrabadella; el quinzè, Balma Badal; el setzè, Natxo Romero; i tanca la llista Anna Maria Guijarro. Com a suplents hi ha Albert López, Abda Forés, i Marc Vizcano.

Un cop presentada la llista, la CUP començarà ja a treballar amb l’elaboració del programa electoral. Per elaborar-lo utilitzarà la mateixa metodologia que fa quatre anys, és a dir es faran grups de trobada amb la ciutadania per configurar conjuntament un llistat dels projectes i les prioritats que Berga necessita.

9 PRESENTACIÓ LLISTA CUP BERGA 0802156 PRESENTACIÓ LLISTA CUP BERGA 080215 (1)

FOTOS: Presentació de la llista de la CUP de Berga al Pavelló de Suècia. AUTOR: Marc Canturri /CUP Berga

CUP Berga Eleccions municipals Llista Montse Venturós

Estic amb tu

Comentaris