L’Escola Sant Joan de Berga dóna el tret de sortida al programa ‘Coneguem els nostres parcs’

L’Escola Sant Joan de Berga ha encetat enguany ja el programa ‘Coneguem els nostres parcs’. Un any més les diferents escoles de la ciutat tornen a participar en aquesta iniciativa d’educació ambiental, destinada a promoure el coneixement dels espais naturals entre els docents i escolars de la província de Barcelona, impulsada per la Diputació de Barcelona amb el suport dels Ajuntaments dels diferents municipis participants.

A Berga, hi participaran l’Escola Sant Joan, l’Escola Santa Eulàlia, l’Escola Xarxa, i Vedruna. Amb l’objectiu principal de sensibilitzar la població escolar respecte els valors socials i ecològics, aquest projecte es divideix en dues fases: En la primera fase, l’alumnat rep sessions teòriques en suport informàtic mentre que, finalment, la segona fase consisteix en una visita a un dels espais naturals, en el cas de les escoles de Berga, al parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, a la serralada prelitoral.

L’activitat inclou el transport des de l’escola fins al parc en autocar, la visita guiada a càrrec d’un educador ambiental i el retorn al centre escolar. Així, la participació en aquesta activitat és totalment gratuïta. Aquest dijous, a Berga ja ha fet la primera de les quatre visites l’escola Sant Joan. El proper dilluns, dia 23, serà el torn de l’Escola Santa Eulàlia; divendres dia 27 hi anirà l’Escola Xarxa, i al mes d’abril, Vedruna.

X