L’obra ‘La visita de la vella dama’ s’escenificarà diumenge a l’Ametlla de Merola

La companyia Quatre per Quatre representa al Teatre de l’Ametlla de Merola, l’obra de l’autor suís Friedrich Dürrenmatt, que planteja un dilema moral amb altes dosis de crítica social, ironia i unes pinzellades de drama. L’espectacle forma part de la programació de l’Espai A, circuit d’arts escèniques.

El Teatre de l’Ametlla de Merola acollirà la representació de l’obra teatral ‘La visita de la vella dama’ el diumenge 8 de març a les 7 de la tarda, a càrrec de la companyia ‘Quatre per quatre’ de Granollers. El text és obra del dramaturg Friedrich Dürrenmatt, escrita fa 60 anys, tot i que la seva situació planteja un dilema moral vigent avui en dia.

Estrenada l’octubre del 2014, la companyia ‘Quatre per quatre’ presenta un muntatge que ha recorregut diversos teatres d’arreu. ‘La visita de de la vella dama’ presenta una ciutat indeterminada del centre d’Europa, arruïnada i sense futur, que prepara esperançada la visita d’una antiga conciutadana emigrada que ha esdevingut la dona més rica del món.

Creuen que ella, amb els seus diners, podrà impulsar l’economia i fer prosperar novament la població. La vella dama està disposada a fer una donació de mil milions amb una condició, que planteja un conflicte amb els principis morals de la comunitat. Aquesta, asseguren des de la companyia, és de les obres que convida a debatre un cop acabada la funció.

Sobre l’Espai A

L’Espai A, és un circuit d’arts escèniques amateurs creat l’any 2011 amb l’objectiu de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast del públic en general, produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, de la Dansa i de la Música, així com també potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per l’explotació de les produccions amateurs.

L’Espai A és una unió d’esforços de diversos agents culturals del país, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i amb la col·laboració de Moviment Coral Català, Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Federació Catalana de Societats Musicals i Agrupament d’Esbarts Dansaires.

X