Brams prepara una gira per celebrar els seus 25 anys

El grup de rock combatiu Brams celebrarà aquest any un quart de segle dalt de l’escenari amb una nova gira “de concerts de festa major i festivals”. El líder del grup, Francesc Ribera, Titot, ha explicat que la idea és oferir una retrospectiva de Brams amb reversions de les seves cançons més populars. El primer tastet es podrà veure en uns quinze dies, amb la publicació d’un nou videoclip que donarà vida al famós protagonista de la cançó Massana, el maqui Marcel·lí Massana.

Titot ha relatat que aquests 25 anys han estat “un somni”. “Vincular la teva feina a allò que t’agrada, poder explicar i que t’escoltin és un regal”, ha assegurat. La gira començarà el proper 2 d’abril amb un concert a Mataró. Un quart de segle no és poc temps. Ho sap el líder del grup berguedà Brams, Francesc Ribera, qui ha explicat que treballar del què t’agrada durant tots aquests anys ha estat “un regal”. Per aquest motiu ho volen celebrar al més alt nivell, amb una nova gira de concerts “en places majors” i que oferiran al públic una retrospectiva del que ha estat tot aquest temps, amb reversions de les cançons més populars del grup.

La gira s’iniciarà el proper 2 d’abril amb un concert a la Sala Clap de Mataró i a l’agenda ja hi ha dates confirmades a Vilanova de Bellpuig (11 d’abril), Bescanó (26 d’abril), Montagut (1 de maig), Solsona (16 de maig), Pujalt (23 de maig), o Vallcebre (15 d’agost). El punt final de la gira es farà el 13 de novembre en un concert a la Sala Apolo de Barcelona.

Abans d’iniciar la gira, el grup té preparada la publicació d’un nou videoclip, dirigit pel berguedà Jaume Duran i enregistrat precisament aquesta setmana a Berga, a la plaça de les Fonts; que serà un tastet del que es vol oferir en els concerts amb una reversió de la cançó Massana, de l’àlbum ‘Cal seguir lluitant’ (1995), que donarà vida al famós maqui Marcel·lí Massana.

A Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat hem tingut aquest dijous a Francesc Ribera ‘Titot’ als micròfons de la nostra tertúlia del migdia, i ens ha parlat, entre d’altres, d’aquesta gira que commemora els 25 anys de vida dels Brams.

 

FOTO: El líder del grup Brams, Francesc Ribera, popularment conegut amb el nom de Titot. AUTOR: ACN.