Berga acull del 5 a l’11 de juliol la segona edició del Campus FCB destinat a nens i nenes de 6 a 14 anys

Berga acollirà, la setmana del 5 a l’11 de juliol, la segona edició del Campus FCB, juntament amb d’altres seus en què també es farà com Barcelona, Blanes i Cambrils, que també repetiran l’experiència.

Pel Campus del Futbol Club Barcelona, organitzat conjuntament pel diari SPORT i l’FCBEscola, hi han passat ja – al llarg dels onze anys que es porta fent a diferents punts del territori – una mitjana de 1.200 nens i nenes cada any. I després de la bona acollida que va tenir a Berga l’any passat, enguany s’ha apostat per tornar-lo a oferir als nens i nenes de 6 a 14 anys.

Segons el conveni signat entre l’Ajuntament de Berga i el diari SPORT, Berga es compromet a cedir l’ús del camp de futbol i les piscines municipals, per l’organització d’aquest campus, que estarà limitat a 150 jugadors i jugadores que s’allotjaran a l’Hotel Berga Park. Aquests nens i nenes, a banda dels entrenaments diaris, també faran una excursió al Camp Nou i una visita al Museu del Barça.

Els Campus FCB, en totes les seus, tenen com a objectiu que “els i les futbolistes es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu” i que “puguin participar i gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives que s’ofereixen; així com aprendre a desenvolupar hàbits esportius, alimentaris i higiènics sans”.

Per a més informació i inscripcions, es pot consultar la web del Campus.

X