Oriol Rosell tindrà el seu primer campus a Puig-reig aquest estiu

El jugador de l’Sporting de Lisboa, tercer classificat a la lliga portuguesa, Oriol Rosell protagonitzarà aquest estiu el seu primer campus de futbol base al seu poble de Puig-reig.

Rosell que actualment és, doncs, a la competició portuguesa, va ser campió de la Major Soccer League dels Estats Units amb l’Sporting Kansas City, i va jugar als equips inferiors del FC Barcelona. El campus és una idea que ell mateix havia parlat ja amb anterioritat amb el Club Esportiu Puig-reig, “i que ara que juga a una lliga europea, amb un calendari més fàcil de quadrar, hem vist possible de fer realitat”, tal i com explica Pep Ribera, de la junta del CE Puig-reig. Aquestes estades per a joves futbolistes, de 5 a 14 anys, les ha impulsat el mateix Oriol Rosell, juntament amb el CE Puig-reig i l’Ajuntament.

El campus tindrà lloc del 22 al 27 de juny entre el camp municipal i el pavelló de Puig-reig. Els participants a aquest tindran la possibilitat d’allotjament per a aquests dies, però qui ho desitgi també hi podrà assistir diàriament sense haver de fer nit. Ribera ha destacat que, a diferència d’altres estades d’aquest tipus, “Oriol Rosell hi serà cada dia, entrenant amb els nens i nenes, perquè hi dedicarà una part de les seves vacances”. La presentació oficial d’aquest primer campus del futbolista berguedà es farà el proper dissabte 28 de març a la biblioteca de Puig-reig, també amb la presència del futbolista, moment en què s’obriran les inscripcions.

Pep Ribera ha avançat a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat que es podran fer a través d’una web que s’haurà posat en marxa especialment per l’ocasió amb el nom del campus, i a través de la web del Club Esportiu Puig-reig. També es repartiran tríptics pel municipi i a la comarca.

FOTO: Oriol Rosell en la seva presentació com a jugador de l’Sporting de Lisboa, al 2014. AUTOR: Sporting de Lisboa

X