Els botiguers del Vall reparteixen 1.800 racions de crema catalana per dinamitzar aquest eix comercial

Els comerciants del Vall repartiran, entre aquest divendres i dissabte, fins a 1.800 racions de crema catalana. És la primera d’una sèrie d’activitats que es proposen dur a terme enguany per dinamitzar l’eix comercial del passeig de la Indústria. Seran minicampanyes de promoció del comerç i fidelització dels clients que aniran lligades amb l’època de l’any, la crema catalana és, per exemple, típica de Sant Josep; i que busquen fomentar la vida comercial en tota aquesta àrea.

Fins a 45 botiguers del Vall i del passeig de la Indústria, i també de carrers adjacents, s’han sumat a aquesta iniciativa, que donarà crema catalana als clients. Es tracta d’unes terrines individuals per tal que aquelles persones que aquests dies vagin a comprar a aquesta àrea de comerç, al centre urbà de la ciutat de Berga, puguin endur-se la corresponent ració de crema a casa, sense haver-se-la de menjar necessàriament en aquell moment.

Les 1.800 racions de crema catalana que es repartiran, divendres i dissabte, són un producte elaborat per Masia Fontirons de l’Espunyola.

FOTO: En total, 45 botiguers del Vall i del passeig de la Indústria s’han sumat a aquesta iniciativa. A la imatge, Ermínia Altarriba de Casa Magí i Teresa Prat de Dietètica Saludable, comerciants del Vall, aquest divendres. AUTOR: Ivan Genescà.