Turisme del Berguedà és present al Mercat d’Escapades BCN a la plaça de la Catedral de la capital catalana

Del 20 al 22 de març, la plaça de la Catedral de Barcelona esdevindrà el gran aparador de les propostes de turisme de Catalunya amb la celebració de la primera edició del Mercat d’Escapades BCN 2015.

Turisme del Berguedà hi serà present en aquesta fira, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, amb l’estand Endinsa’t al Berguedà, una excel·lent oportunitat per conèixer la gran varietat d’oferta turística de la nostra comarca i on especialment es vol promocionar la Central de Reserves del Berguedà, un portal de venda online on s’hi poden trobar tot tipus de propostes culturals, d’activitats, d’allotjament, ofertes per més de 75 empreses berguedanes.

Aquest esdeveniment és una oportunitat ideal per a què les empreses dedicades al sector del turisme puguin mostrar i vendre directament la seva oferta als visitants i turistes, en un ambient familiar, lúdic i festiu on també tindran lloc diverses activitats i degustacions. A més, del Servei de Turisme i Comerç de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà també hi haurà d’altres empreses berguedanes oferint les seves propostes turístiques com l’Hotel HCC Ciutat de Berga, Quads de Pagès, Càmping Cadí, Pedals del Pedraforca, l’Agència de viatges Pedratur i Berga Resort.

El Mercat d’Escapades es dividirà en diferents zones temàtiques: activitats a la natura, cultura i gastronomia, enoturisme i oleoturisme, i vacances en família; i es donarà una especial atenció a les propostes de natura ja que el 2015 és l’any del Turisme d’Interior i de Muntanya.

Així, doncs, Turisme del Berguedà donarà a conèixer les millors propostes i escapades de turisme amb segell català al Mercat Escapades BCN 2015, res millor per agafar idees per gaudir de la nostra comarca.

X