Borredà, Societat

La periodista Margarita Rivière, que estava molt vinculada a Borredà, mor als 70 anys

La periodista Margarita Rivière, que estava molt vinculada a Borredà, mor als 70 anys

La periodista i escriptora barcelonina Margarita Rivière ha mort als 70 anys aquest diumenge a la tarda a Barcelona. Rivière portava tota una vida dedicada a la professió periodística, i tenia una segona residència a Borredà, a l’alt Berguedà, on estava molt vinculada.

Segons han avançat aquest diumenge els diaris ‘La Vanguardia’ i ‘El País’, on Rivière havia treballat; la periodista ha mort d’una insuficiència pulmonar. Margarita Rivière va dirigir l’Agència Efe a Catalunya entre els anys 1988 i 1992. És autora de centenars d’articles i entrevistes en diversos diaris catalans, entre ells, el ‘Diario de Barcelona’ i ‘El Periódico de Catalunya’.

L’assagista especialitzada en comunicació de masses, tendències i moda com a sistema comunicatiu, va projectar la revista de llibres ‘Qué leer’. També ha escrit assajos sobre problemes relacionats amb la dona com ‘El mundo según las mujeres’. En la trajectòria de Rivière, de fet, destaca la seva dedicació a la qüestió de gènere, en diversos llibres i articles ja que solia explicar que, quan va començar a treballar, era una de les poques dones que hi havia a les redaccions dels diaris d’abans de la democràcia i durant la transició.

Defunció Margarita Rivière Mor

Estic amb tu

Comentaris