Cicle Tardor AJBerga

Berga, Societat

El clan dels Catoños de Berga accepta penes menors per narcotràfic per no anar a judici

Aquest dimarts s’havia de celebrar un judici per tràfic de drogues contra diversos membres del clan dels Catoños de Berga, conegut per haver estat relacionat amb la mort del jove Josep Maria Isanta durant la Patum del 2005.

El procés havia de durar dies, però ha acabat abans de començar per un pacte de conformitat entre les parts.

La dotzena d’acusats han acceptat penes de dos anys de presó i un de tres -la fiscalia en demanava nou-, però cap d’ells entrarà al calabós perquè se’ls ha aplicat l’atenuant d’haver-se desintoxicat de les drogues. Els fets van passar l’any 2006 i durant els registres la policia va comissar diverses quantitats de hashish i cocaïna, balances de precisió i més de 5.000 euros en metàl·lic.

Catoños Drogues Narcotràfic Presó

Estic amb tu

Comentaris