Berga, Cultura

El grup Gel, amb la berguedana Èlia Macià, treu el seu primer videoclip

El grup Gel, amb la berguedana Èlia Macià, treu el seu primer videoclip

El grup Gel, del qual forma part la berguedana Èlia Macià Puig, ja té el seu primer videoclip, fet a partir del single Mystic Love. El grup està format per quatre exintegrants de Macedònia (Berta Gilbert, Aida Llop, Èlia Macià i Clàudia Raventós) que, després del seu pas per la banda infantil, sentien la necessitat de seguir cantant i per això van decidir emprendre juntes un nou projecte musical. “Ens hem fet grans”, han explicat. De la mateixa manera, que han expressat que “Gel va néixer de les ganes de tornar a cantar i sortir als escenaris juntes després de la gran etapa de Macedònia”.

En aquest sentit, han avançat també que “després del nostre pas per Macedònia volíem seguir fent coses juntes perquè som amigues i és el que ens agrada, però és clar calia evolucionar i fer-ho d’una altra manera”. El quartet s’ha definit com “una girl band amb so internacional”.

El primer videoclip que han presentat, en anglès i més provocatiu, té la voluntat de transmetre aquesta nova etapa vital, tant de temàtica, com de música i estil. Mystic Love, que parla d’un amor platònic, ha tingut ja més de 16.000 reproduccions en només dues setmanes.

Els nous temes de Gel seran en anglès, i el grup té previst treure un tema amb videoclip cada tres mesos, a més d’altres cançons versionades que acompanyaran amb vídeos “més casolans”.

A més a més, quan es pugui, també han relatat que volen tornar a fer concerts.

 

La berguedana Èlia Macià va entrar a formar part del grup juvenil Macedònia l’any 2007 quan tenia onze anys i, en l’actualitat, estudia Publicitat i Relacions Públiques a Blanquerna. Macià té formació en música, cant i teatre.

Pel que fa les seves companyes, Clàudia Raventós és una apassionada del disseny i la moda. Actualment treballa de model. S’ha format en música, cant i teatre. Berta Gilbert cursa l’últim curs del grau en Educació Primària amb especialització de mestre de música. Té també formació en música, cant i teatre. I Aida Llop és estudiant de teatre musical a l’Institut del Teatre, i té formació en música i cant modern.

Les integrants del grup Gel han dirigit i produït aquest vídeo musical amb l’ajuda de Rudy Garcia i el seu llançament ha anat a càrrec de MusicaGlobal Discografica.

 

Èlia Macià Gel Macedònia Nova etapa Novetat musical Videoclip

Estic amb tu

Comentaris